Tüvtürk Randevusu

Tüvtürk Randevusu almak için telefonla online rezervasyon ve danışmanlık hizmeti burada 2018 yılı günel ve yenilikçi istasyon bilgileriyle

Araç muayene süresi gelen Araç sahipleri internet üzerinden Tüvtürk muayene öncesi gerekli bilgiler edinmek için en çok mobil cihazlardan yani akıllı cep telefonlarını kullanarak, telefonla mesai saatleri içinde çağrı merkezine ulaşarak veya online rezervasyon formunu kullanarak araç muayene randevusu almaktadır.

Araç muayene tekrarı için Tüvtürk araç muayene istasyonlarına giden vatandaşların tek isteği aracında kusurlar tespit edilmeden ve zaman kaybetmeden ruhsatında muayene süresini uzatmaktır. Aracının bakımlarını düzenli yaptırarak, araç muayene istasyonlarında teknisyenler tarafından yapılacak kontrollerde hangi kusurların önemli olduğunu hakkında bilgi sahibi olan araç sahipleri bu konuda daha avantajlı.

Araç muayene özelleştirme sonucu , ikinci el araç değerinin artırılması ve trafik kazalarını minimuma indirilmesi amacıyla 2010 yılı itibariye ülkemizde hizmet veren TÜVTÜRK şirketi gezici mobil istasyonları ve daha bir çok şehirde yeni istasyonlar açarak araç sahiplerine hizmet vermektedir.

Türkiye de araç muayene artık zorunlu olarak yapılması gereken bir sorumluluktur. Bilinçli olan vatandaşlar erken rezervasyon yaptırarak, araç muayene öncesinde aracının varsa kusurlarını tespit ettirmek amacıyla ilgili servislerine yahut tamircisine yürüyen aksamlarının kontrollerini sağlatarak daha çabuk bir sürede muayene işlemini tamamlamaktadır.

Ülkemizde günden güne araç sayısı artmakta hatta yeni alınan ticari veya hususi araçların da muayene süresi geldiği için araç muayene istasyonlarında zaman zaman yoğunluk yaşanmaktadır. Tek yapmanız gereken araç muayene süresi geçmeden yaklaşık 10 ila 20 gün öncesinden randevu alarak, aracınızın yetkili servisler tarafından teknik aksamlarını kontrol ettirerek rahat bir şekilde muayene vize yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

Araç sahipleri bu gibi durumlardan habersiz olduğu için sıkça şikayetlerini dile getirmekte ve günümüzde araç muayene endişesi her geçen gün artmaktadır. aslında TÜVTÜRK araç muayene istasyonları, ruhsat, lpg, fren sistemi, yürür aksamı, araç lastikleri, direksiyon, elektrik aksamı vb. hepimiz için önem teşkil eden kazaya sebebiyet verebilecek maddi ya da manevi bir kazaya sebebiyet vermemesi için araçlarımızın teknik yeterliliklerini kontrol etmektedir.

Araç muayene hakkında bilgi almak için başta arama motorları Google, Facebook ve güncel bloglardan faydalanabiliriz. Araç muayene randevu alma şirketleri “www.tuvturkrandevualma.com” araç sahiplerine telefonla haftanın her gününde ve saatinde (resmi tatiller dahil) istediğiniz araç muayene istasyonuna konusunda uzman ekibiyle hem rezervasyonunuzu gerçekleştirmekte hemde aracınızın teknik özelliklerine göre bilgi vermektedir.

Araç muayene randevusu mesai saatlerinde Tüvtürk çağrı merkezi veya internet sitesi üzerinden başvuru formu doldurularak ücretsiz alınabilmektedir. Ancak yeterli bilgiye sahip olmayan araç sahipleri hem araç muayene randevusu hemde gerekli bilgileri daha kolay edinmek için makul bir ücret karşılığı danışmanlık ve rezervasyon hizmeti veren internet siteleri üzerinden de işlemlerini yaptırabilmektedir.