Ücret Tarifelerimiz

2. ÜCRETLENDİRME

Telefonla Hizmet Tarifeleri Ücretlendirme

Ücretlendirme Periyodu (saniye) Periyod Ücreti
Türk Telekom ev telefonu 60 sn 4 tl
Türk Telekom mobil 60 sn 4 tl
Vodafone 60 sn 4 tl
Turkcell 60 sn 4 tl
** Yukarıdaki periyod ücretine tüm vergiler dahildir Bu ücretlendirme faturalı hatlar için, dönem faturanıza yansıyacaktır, ön ödemeli hatlar için, ödemeniz mevcut bakiyenizden düşecektir.

 

ÜCRETLENDİRME TÜM OPERATÖRLERDEN DAKİKA ÜCRETİ 4TL / 60 SN’DİR

Araç Muayene Danışmanlık olarak danışmanlık hizmeti vermekteyiz, bu numaradan almış olduğunuz hizmetler dakika başına hesaplanmaktadır, Her aramanız 60 sn üzerinden 4 tl olarak hesaplanacaktır. detaylı bilgiyi yukardaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu ile Tarifeleri Ücretlendirme

a/1 Randevu alma danışmanlık ve hizmet bedeli başvuru formu karğılığında KDV Dahil 20.00 ₺’dir.
a/2 Ödeme yöntemimiz Kredi kartıdır
a/3 Kredi kartı ödemelerinde hizmetin yerine getirilemediği durumlarda tekrar kartınıza iade süresi 3 ila 30 gündür. 20,00 TL olarak kartınıza kesintisiz iade edilmektedir.
a/4 Kredi kartı ödemelerinde ücret iadesi için sonradan yapılan taleplerde 45 günü geçiyorsa iade yapılamamaktadır.
a/5 Kredi kartı bilgileriniz bankamız güvenli ödeme sayfası ve SSL sayfamız üzerinden ödeme yapılırken başkaları tarafından erişilmesi mümkün olmayıp sistemimiz tarafından da kayıt edilmemekte olup yüksek düzeyde şifreleme ile korunmakta, banka sistemine aktarılmaktadır.
a/6 Kişisel bilgileriniz ve randevu başvurunuz adli mercilerin talebi dışında kimseyle paylaşılmamaktadır.

TELEFON ÜCRETLENDİRME DURUMLARI

1.TARAFLAR

 3.BAŞVURULAR VE İTİRAZ

b/1 Başvuru formunda sizden istediğimiz telefon, plaka araç cinsi, araç mülkiyet durumu hakkında yanlış bilgiler verilmesi sonucu doğabilecek sorunlardan firmamız sorumlu değildir.
b/2 Şikayet, itiraz ve iade talepleriniz için mail: destek @ tuvturkrandevualma.com Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
b/3 muayene randevu tekrarına kalan araçlar için başvurularda ikinci bir ücret talep edilmemektedir.
b/4 Doğabilecek anlaşmazlıkların çözümü için T.C Hukukuna uygun olarak Aksaray T.C mahkemeleri yetkilidir. Mahkeme kararları taraflar için kesin ve nihaidir.
b/5 Hizmetten vazgeçen müştelerimiz için iademiz vardır.İadeler talebiniz ardından 3 iş günü içerisinde yapılmaktadır.

4.KAYIT VE ŞARTLAR

c/1 Yukarıda maddeler halindeki politikayı kabul etmiyorsanız tuvturkrandevualma.com web sitesini ve hizmetlerini kullanmayınız, firmamız bu kayıt ve şartları kısmen ya da tamamen her hangi bir zamanda açıklama yaparak ya da yapmayarak değiştirme hakkına sahiptir.
c/2 tuvturkrandevualma.com web sitemizi kullanmaya devam etmeniz durumunda bu kayıt ve şartları kabul ettiğiniz anlamını taşıyacaktır.
c/3 Tüvtürk ve ortaklarıyla herhangi bir ortaklığımız ve anlaşmamız yoktur.