Hizmet Şartları – www.tuvturkrandevualma.com

TARAFLAR
a) Araç Muayene Randevu Alma Danışmanlık ve Rek. San. Tic. Ltd. Şti. ile KULLANICI arasında yapılmış bir sözleşmedir.
b) Diğer tarafta kullanıcı web sitemize erişerek hizmet kullanımını ve koşullarımızı onaylayarak ön kayıt yapan şirket, şahıs dernek ve diğer kişiler, bundan böyle KULLANICI olarak anılacaktır.
c) Başvuru formunda belirtilen e-posta ve cep numarası tebligat adresi olarak kabul edilir.
d) Ticari ünvanı ile Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlıdır. Gelir olarak vergi mükellefidir. Tüvtürk Taşıt Muayene A.Ş. şirketi ya da kamu ile hiç bir işbirliği ortaklığı anlaşması yoktur. Tüvtürk ücretsiz www tuvturk com tr web adresi veya müşteri hizmetleri numarası kullanılarak kendi imkanlarınızla şirketimizi aracı koşmadan alınabilmektedir. şirketimiz vergi mükellefi olarak reklam, gsm operatörleri kullanılarak ayrıca personel kira ve diğer çok sayıda giderleri olarak risk taşımaktadır. Şirketimize başvuru yapmadan önce bu konuda duyarlı olmanızı rica eder hizmetimizin katma değer ve 7/24 hizmeti ile söze özel müşteri temsilcilerimiz bizzat arama sağlayarak ve danışmanlığınızı da yaparak özel hizmet vermektedir.
e) Faaliyet konusu iştigal mevzu araç muayene randevu danışmanlığı aracılık ve araç sorgulama hizmetleridir.
f ) Araç muayene hakkında randevu alınması konusunda internet sitemize yapılan ön kayıtlar doğrultusunda cep telefonundan dönüş sağlanarak danışmanlık ve arama karşılığında ücret talep edilir. Bu konuda rızaya dayalı bu hizmetimiz için alınan hizmetten memnun kalınarak hak sahibi her ödeme yapan müşteri Tüvtürk sisteminden bağımsız çalıştığımızı telefon görüşmelerimizde de belirttiğimiz gibi Hak olarak helal etmiş sayıldığını sözlü olmasa da beyan etmiş olmanızı rica ederiz.
g) Gönderilen bilgiler Tüvtürk rezervasyon randevu sistemi üzerinden plaka, belge seri numarası, araç cinsi, araç özellikleri ve diğer bilinmesi gereken ayrıca araç muayene hakkında uygulamalara göre tecrübelerimizi de birleştirerek kapsamlı, hızlı ve güvenli olarak kaydınızı oluşturuyor ve gereken evraklar hakkında yeterli bilgi almanızı sağlayarak danışmanlık randevu bilgilerinizi de ek olarak sms yolu ile unutmamanız için cep telefonunuza iletiyoruz.
h) Kayıt olduktan sonra mail adresinize sistem tarafından bir başvuru koşulları gönderilir. Koşullarımız ve hizmetlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgiler için numaralı telefonlarımızdan veya destek@tuvturkrandevualma.com e posta adresimizden dilediğiniz saatte bilgi alabilirsiniz. Şirketimiz size faydalı olarak her türlü kazancın gönül rızanız doğrultusunda hakkıyla yürütülmesi tarafında oluşmaktadır. Şirketimizin ciddi giderleri olduğu için lütfen sizlerde gereksiz meşguliyetimizde mağdur durumda bırakmayınız. koşullarımız bu alanda açıkça ifşa edilmektedir.

ÜCRETLENDİRME

Tüvtürk araç muayene randevu alma Tüvtürk araç muayene istasyonlarına telefonla araç muayene randevu alma hizmeti için www.tuvturkrandevualma.com özel bir hizmet platformudur.
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Eskişehir, Gaziantep, Denizli, Konya tüm illerimize araç muayene randevu alan Atom Yazılım Araç Muayene Randevu ve Danışmanlık Ltd. Şti. Tüvtürk şirketi, sitesi ve iş ortaklarından bağımsız başvuru karşılığı size geri dönüş sağlayarak isteğinize bağlı olarak randevu ve danışmanlık gerçekleştirmektedir. Hizmet bedelimiz 20₺ olarak ptt , havale vb. ödeme yöntemleriniz ile tahsil edilmektedir. Bize göndermiş olduğunuz bilgilerde doğru bilgiler vermiş olduğunuzu , yapmış olduğunuz ön başvurunun kesin rezervasyon kaydı olmadığını , sizi aradığımızda asıl randevunuzu alarak rezervasyon bilgilerini paylaşacağımızı ve sms olarak ileteceğimizi aksi taktirde sorumluluklardan, hizmet ve gizlilik politikalarımızdan da sorumlu olduğunuzu peşinen kabul etmiş sayılmaktasınız. Göndermiş olduğunuz bilgiler asıl rezervasyon onayı değildir. Ön bilgi amaçlıdır gerçek randevu bilgileriniz telefonla bizi aradığınızda veya biz sizi aradığımızda teyit edilerek gerçekleştirilmektedir.

PTT, Havale ödemesi veya  numarasını kendi imkanlarınızla arayıp tercihlerden birini kabul etmelisiniz.

İADE KOŞULLARI

PTT , Havale ödemerinde tarafımızdan yapılan yanlış rezervasyon veya mağduriyet durumlarında ücret iade koşullarımız geçerlidir. Koşullara uygun ise iade işlemi gereçekleştirilmektedir. Ancak numaralı telefonumuz aradığınızda bağlandığınız ücretsiz anansun ardından ücretlendirme başlar istemiş olduğunuz bilgiler koşullara bağlı kesin verilemediği veya istemiş olduğunuz rezervasyon doluluk durumuna göre verilemediği taktirde dahi ücret iadesi yoktur.

0888 233 0666 numaralı telefon tarife ve detaylar

Ücretlendirme Periyodu (saniye) Periyod Ücreti
Türk Telekom ev telefonu 60 sn 4 tl
Türk Telekom Mobil 60 sn 4 tl
Vodafone 60 sn 4 tl
Turkcell 60 sn 4 tl
** Yukarıdaki periyod ücretine tüm vergiler dahildir Bu ücretlendirme faturalı hatlar için, dönem faturanıza yansıyacaktır, ön ödemeli hatlar için, ödemeniz mevcut bakiyenizden düşecektir.

ÜCRETLENDİRME TÜM OPERATÖRLERDEN DAKİKA ÜCRETİ 4TL / 60 SN’DİR

Araç Muayene Danışmanlık olarak danışmanlık hizmeti vermekteyiz, bu numaradan almış olduğunuz hizmetler dakika başına hesaplanmaktadır, Her aramanız 60 sn üzerinden 4 tl olarak hesaplanacaktır. detaylı bilgiyi yukardaki tablodan ulaşabilirsiniz.

a/1 Danışmanlık randevu alma arama dönüş sağlama hizmet bedeli KDV Dahil 20.00 ₺ ’dir.
a/2 Ödeme yöntemleri Kredi kartı , PTT Posta çeki ve İnternet bankacılığıdır.
a/3 Kredi kartı ödemelerinde tarafımızdan yapılan her türlü yanlışlık ve mağduriyetiniz durumunda  20.₺ iadesinde kesinti olmadan iade edilmesi sağlanır. internet bankacılığı ödemelerinde masraf içinde ödeme yapacağınız tutar toplam Kdv dahil 20₺ ’dir.
a/4 Kredi kartı ödemelerinde hizmetin yerine getirilemediği durumlarda tekrar kartınıza iade süresi 3 ila 7 gündür.
a/5 İnternet bankacılığı, ptt posta çeki iadelerinde iade yapılırken (ortalama 4-2 tl ) ödeme masrafı 20 ₺ içinden kesilmesi duruma göre farklılık göstermekte olup toplam yatırılan tutar 20.₺ olacak şekilde işlem yapmanız gerekmektedir. .
a/6 Kredi kartı ödemelerinde ücret iadesi için sonradan yapılan taleplerde 180 günü geçiyorsa iade banka hesabınıza yapılmaktadır.
a/7 Kredi kartı bilgileriniz bankamız güvenli ödeme sayfası ve SSL sayfamız üzerinden ödeme yapılırken başkaları tarafından erişilmesi mümkün değildir. Sistemimiz tarafından da kayıt edilmemekte olup yüksek düzeyde şifreleme ile korunmakta, güvece altına alınmaktadır.
a/8 Kişisel bilgileriniz, başvurunuz, ip adresiniz adli mercilerin talebi dışında ve üye iş yerlerimizin size sağlayacağız avantaj, reklam, tatil, promosyon vb. sizlere fayda sağlamayacak izniniz dışında kimseyle paylaşılmamaktadır.

BAŞVURULAR VE İTİRAZ

b/1 Kayıt olurken yanlış bilgiler verilmesi sonucu doğabilecek her türlü zararlarınızdan şirketimiz sorumlu değildir.
b/2 Şirketimizin kasten zarara uğratılma durumunda yasal yollara başvuru hakkımızı saklı tutmaktayız.
b/3 Şikayet, itiraz ve iade talepleriniz için mail: destek@tuvturkrandevualma.com Bu e-posta adresi ve ssl desteği ile sistemimiz spam robotlarından korunmaktadır.

Görebilmek için Java Script etkinleştirilmelidir.
b/4 muayene randevu tekrarına kalan araçlar için başvurularda ikinci bir ücret talep edilmemektedir.
b/5 Doğabilecek anlaşmazlıkların çözümü için T.C Hukukuna uygun olarak Aksaray tüketici mahkemeleri yetkilidir. Mahkeme kararları taraflar için kesin ve nihaidir. Bu koşullar teknolojik koşullar , ticari koşullar ile her türlü yeniliklerde kapsamlı olarak değiştirme veya yenilenme hakkımız vardır.

KAYIT VE ŞARTLAR

c/1 Yukarıda maddeler halindeki politikayı kabul etmiyorsanız web sitesini ve hizmetlerini kullanmayınız, firmamız bu kayıt ve şartları kısmen ya da tamamen her hangi bir zamanda açıklama yaparak ya da yapmayarak değiştirme hakkına sahiptir.
c/2 web sitemizi bu koşullar onaylayarak kullanmaya devam etmeniz durumunda bu kayıt ve şartları kabul ettiğiniz anlamını taşıyacaktır.
c/3 Tüvtürk ve ortaklarıyla herhangi bir ortaklığımız ve anlaşmamız yoktur. Gizlilik politikalarında yer alan hükümler dahildir.

Araç Muayene Randevu Alma Danışmanlık ve Reklamcılık San. Tic. Ltd. Şti.